Közeledik a 12. BTT!

Közeledik a 12. BTT!

with 1 hozzászólás

Itt a tavasz és jön a nyár. Közeledik a tuning autós élet egyik legfontosabb és a Balaton part egyik legnagyobb tuning találkozója a 12. Balatonfüredi tuning találkozó. Bizonyára sokan ismeritek már ezt a rendezvényt hiszen már 12 éves múltra tekint vissza de aki esetleg mégsem hallott róla annak írunk most ide egy kis ízelítőt, hogy kedvet kapjon hozzá mert ezt nem érdemes kihagyni:

Szóval minden év áprilisában érkezik el ez a rendezvény és ez idén sincs másképp. Az idei találkozó április 13. ára esik egy szombati napra. A helyszín a már jól megszokott Kisfaludy Strand parkolója Balatonfüreden.

Az idei rendezvény is hozza a szokásos formáját. Elsősorban lesz rengeteg autó és lesz sok jó program többek között autószépségverseny ahol megmérettetheted a tuning verdádat és sokak kedvence a hi-fi hangnyomás verseny. Egy jó kis produkcióval is készülnek a szervezők mégpedig egy motoros kaszkadőr show -val melyet a méltán híres és jól ismert Erdős Csaba és kis csapata fog bemutatni. Ez biztosan kihagyhatatlan program lesz a rendezvényen belül. Lesz tombola sok ajándékkal. Napsütés jó hangulat és a Balcsi :). Végül de nem utolsó sorban mindenkinek ajánljuk aki meglátogatja ezt az eseményt hogy egyúttal nézzen szét Balatonfüreden is mert gyönyörű város akár az egész hétvégét el lehet tölteni itt úgy hogy egy percet sem unatkozik az ember!

Ennyit a szavakról most pedig beszéljen helyettünk a promó videó nézzétek meg! Ettől tuti megjön a kedvetek:

 

 

Ha kedvet kaptatok akkor ne habozzatok gyertek el és érezzétek jól magatokat. A szervezők várnak mindenkit aki érdeklődik az autós élet iránt. Ha van egy tuning verdád akkor pedig hozd el, versenyeztesd meg és söpörd be a díjakat.

A rendezvényről további részleteket tudhatsz meg a  facebookon.

Csatlakozzatok az eseményhez: 12. Balatonfüredi Tuning találkozó

Itt az oldalon is találtok még infó: 12-Balatonfuredi-Tuning-Találkozó

Spread the love

One Response

Leave a Reply