A rendezvény területére belépni az érvényes belépőjegy megvásárlása után lehet. 14 éve kor alatt és nyugdíjasoknak a belépés díjtalan! Autót behozni a behajtási díj megfizetését követően lehetséges! A rendezvényre 14 éven aluli látogatók csak felnőtt korú kísérővel léphetnek be.
A belépéskor kapott KARSZALAGOT a résztvevőknek KÖTELEZŐ a csuklóra FELHELYEZNI!

A rendezvény szervezői az esemény vendégeit saját belátásuk szerint szelektálhatják, hogy kit engednek be az általuk bérelt területre azt maguk dönthetik el. A szervezők saját belátásuk szerint eltávolíthatják a rendezvény képébe bele nem illő, illetve a rendezvény menetét zavaró, rendbontó, randalírozó személyeket a belépőjegy árának visszafizetése nélkül!

A rendezvény területén megengedett sebesség MAXIMUM 10 km/h, de inkább lassabban! A rendezvény területén autóval való közlekedés során fokozott figyelmet kérünk. Bármilyen mások testi épségét fenyegető, veszélyes manőver végrehajtása szigorúan tilos. Aki ezt nem tartja be
azt a szervezők azonnal kitiltják a rendezvényről és rendőrt hívnak az
eset tisztázásához!

A szervezők és a terület bérbeadója az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalnak! (Óvjátok egymás testi épségét, értékeiteket, vigyázzatok egymás autóira parkolásnál kiszállásnál!)  A szervezők az autókban hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalnak! Ne hagyjatok a nyitott autóban értékeket! (Mobil telefon, pénz, okiratok, STB….)

Az intelligens ember nem szemetel a többieknek pedig szigorúan TILOS! Kérjük ügyeljetek a környezetre a keletkezett hulladékot a kihelyezett gyűjtőkbe helyezzétek el!

Minden látogató saját felelősségére vesz részt a rendezvényen.
AZ ITT MEGFOGALMAZOTT SZABÁLYOKAT A BELÉPŐJEGY MEGVÁSÁRLÁSÁVAL ELISMERED ÉS ELFOGADOD!